Inschrijving voor Bossche Windmolen Delen verlengd

18 december 2017

De inschrijving voor Bossche Windmolen Delen (BWD’s) is verlengd. Iedereen die mede-eigenaar wil worden van de coöperatieve windmolen van Windpark De Rietvelden, heeft nog tot 29 januari 2018 de tijd om BWD’s te kopen.

Inwoners, kleine bedrijven en verenigingen uit de omgeving van Windpark De Rietvelden worden door aankoop van BWD’s mede-eigenaar van de coöperatieve windmolen die coöperatie Bossche Windmolen West (BWW) als onderdeel van het windpark gaat bouwen. Met BWD’s kunnen zij zo’n 40 procent besparen op hun stroomrekening.

Inmiddels heeft de coöperatie zo’n 320 leden en zijn er ruim 3400 BWD’s verkocht. Deze tussenstand is bekendgemaakt op de eerste algemene ledenvergadering van BWW op 12 december 2017, waarbij meer dan 100 leden aanwezig waren. De afgelopen tijd is het aantal leden en het aantal verkochte BWD’s zeer sterk toegenomen. Meer informatie lezen hierover en BWD’s aanschaffen kan via de website van de coöperatie.

Meer hierover staat ook in de nieuwsbrief van 18 december 2017 van Windpark De Rietvelden. In deze nieuwsbrief wordt ook de stand van zaken met betrekking tot de vergunning voor het windpark toegelicht. Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.